Nieuw Borgvliet A1 - Hoeven A2

Datum: 
7 december, 2015
Doelpunten thuis: 
4
Doelpunten uit: 
0

Vandaag de thuiswedstrijd tegen de A2 uit Hoeven.
De massale opkomst van supporters/ouders deed de jongens zichtbaar goed, zelfs de hoofdtrainer van het eerste elftal en diverse selectiespelers waren van de partij.
Nadat we vorige week door het onverwachte verlies van Hoeven al kampioen waren geworden stond er niets meer op het spel anders dan de competitie afsluiten zonder nederlaag.
We starten  met gelegenheidsaanvoerder Julian in de spits en rechts half Pieter in de basis.
Door de harde wind kwamen onze jongens behoorlijk slecht in hun ritme, gelukkig kon Hoeven helemaal geen vuist maken.
Uiteindelijk kregen we wat kleine kansjes zonder dat die wat opleverden tot iets over het half uur Yasin door Sander werd aangespeeld en eerstgenoemde met een keihard schot de keeper passeerde,1-0.
Ongeveer 5 minuten later een omgekeerde combinatie  tussen Yasin en Sander maar helaas schoot Sander op 2 meter tegen de keeper van Hoeven aan.
Rust.
Na de rust hadden we op het veld gelukkig de wind mee.
Dat vonden we toch wat prettiger voetbalen en zo kon de ingevallen Fatih op aangeven van Musti met zijn linker voet heel simpel de keeper verassen,2-0.
Als er al iets van geloof bij Hoeven was hadden we die nu wel gebroken.
Na het nodige slordige spel vooral door de wind kwam Fatih 20 minuten voor tijd goed voor zijn tegenstander door een slim balletje van Jaouad, topscoorder Fatih laat zo’n kans niet liggen dus 3-0.
4 minuten later bekroonde Musti een sterke wedstrijd door zelf op assist van Sander de 4-0 binnen te schieten.
Helaas moesten we 10 minuten voor het einde onze trouwe sluitpost Bart vervangen met een hamstring blessure, gelukkig voor ons hebben daarvoor Sammy achter de hand.
Na afloop van een zeer sportieve wedstrijd konden dan eindelijk de flessen champagne ontkurkt worden en werd door het jeugdbestuur een mooie schaal overhandigd aan vaste aanvoerder Rick en gelegenheidsaanvoerder Julian.
De ongeslagen status behouden is gelukt en dat is wederom een compliment waard.
Nog wat cijfers, 10 wedstrijden, 28 punten, 65 doelpunten voor en 15 tegen.
Volgende week nog een oefenwedstrijd tegen de A1 van buurman FC-Bergen.
Op naar volgend seizoen.